Routebeschrijving

Met de auto

Vanuit het Zuiden en Oosten

Op de A9 neemt u (vóór de Wijker- en Velsertunnel) de A22 Beverwijk/IJmuiden (7). Direct na de Velsertunnel neemt u de afslag Beverwijk (9). U volgt het ANWB-bord "Rode Kruis"en rijdt over het viaduct van de A22 richting Beverwijk. Na het verkeerslicht passeert u de spoorweg en slaat u rechtsaf. Bij het eerstvolgende verkeerslicht slaat u linksaf de Vondellaan in. Na 100 meter vindt u het Rode Kruis Ziekenhuis aan uw rechterzijde. Aan uw linkerzijde bevindt zich een parkeerterrein.

Vanuit het Noorden

Op de A9 neemt u de A22 Beverwijk/IJmuiden/Haarlem-Noord. Dan neemt u de afslag Beverwijk (9). Bij de verkeerslichten, bovenaan de afrit, slaat u rechtsaf. U volgt het ANWB-bord "Rode Kruis". Na het verkeerslicht passeert u de spoorweg en slaat u linksaf de Vondellaan in. Na 100 meter vindt u het Rode Kruis Ziekenhuis aan uw rechterzijde. Aan uw linkerzijde bevindt zich een parkeerterrein.

Gratis parkeren

Als uw bij de betaalde parkeerplaats rechtdoor rijdt heeft is er mogelijkheid tot gratis parkeren. Dit is alleen een 2-5 min verder lopen.

Betaald parkeren

Bij het ziekenhuis is het betaald parkeren. Voor een toelichting en tarieven: Lees verder

Met het openbaar vervoer

Het Rode Kruis Ziekenhuis ligt op vijf minuten lopen van NS-station Beverwijk. Wanneer u het station uitloopt, ziet u het ziekenhuis schuin links voor u liggen.

U loopt linksaf richting het busstation en de bioscoop. Volg de weg naar rechts tot aan de kruising. Steek recht over, de Vondellaan in. Aan uw rechterhand ligt het ziekenhuis.

Alle stad- en streekbussen stoppen naast het station. Tegenover de ingang van het ziekenhuis is een bushalte van lijn 167 uit Alkmaar/Castricum/Heemskerk en lijn 78 uit Wijk aan Zee.